40 years of getting it right

ATH. Íslenskar leikreglur neðst í færslunni.

This year Forever Living celebrates its 40th birthday and to honour the occasion, we have launched a New Year campaign called ‘40 YEARS OF GETTING IT RIGHT’. The campaign will run throughout the whole month of January and will revolve around our flagship and founding product, Forever Aloe Vera Gel. This gel has literally impacted the lives of millions of people – we got it right in 1978 when it was first introduced to the market, and 40 years later, we’re still getting it right!We would like to encourage all of you to join us in getting it right by taking a daily shot of aloe throughout January. We know that Forever Aloe Vera Gel’s unique formula is packed with so many nutrients, beneficial properties and 96% PURE aloe, that the impact it can have on an individual after just one month of consumption is astounding.

#AloeÁskorun KEPPNI

Þessi keppni fer eingöngu fram á Facebook síðu Forever á Íslandi, vertu því viss um að þú sért búin að líka við síðuna. Á síðunni munum við deila með ykkur staðreyndum um aloe, nokkur heilræði og hvetja ykkur til að halda áfram að drekka aloe vera á hverjum degi.

Við veljum síðan tvo vinningshafa, fyrsta sætið hlýtur C9 pakka í verðlaun, annað sætið fær aloe þrennu (3 brúsa af Aloe Vera Gel).

Til að taka þátt:

Þú þarft aðeins að senda inn eina mynd eða myndband (hámark 30 sekúndur), þér er auðvitað velkomið að senda inn fleiri, og merkja myndina með tveimur myllumerkjum #AloeÁskorun (eða #AloeAskorun) og #HowDoYouAloe

Keppnin byrjar 3. janúar kl. 1

0:00 og lýkur 30. janúar kl. 23:59.

Tilkynnt verður um vinningshafana 31. janúar á facebook síðu Forever á Íslandi

Gangi ykkur vel!

www.facebook.com/foreverisland

Nýjustu fréttirnar
Nýlegar fréttir

Forever Living Products Íslandi ehf

Hlíðasmári 17, 201 Kópavogur

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Vimeo Icon